Περί...

Loading...
Περί Ομοφυλοφιλίας
Κοινοποίηση
Όταν φθάσωμε να κάνωμε νόμους υπέρ των ομοφυλοφίλων…
Ε, Σίγουρα! Σίγουρα! Σίγουρα!, θα έχωμε γίνει άμπελος Σοδόμων και Γομόρρας…
Διότι, ποιό ήταν το αμάρτημα αυτής της Πενταπόλεως;
Η ομοφυλοφιλία...
Οι ομοφυλόφιλοι είναι χειρότεροι από τους δολοφόνους, γιατί είναι καλύτερα να πεθάνει κανείς, παρά να ζει και να προσβάλλεται έτσι. Καθότι ο δολοφόνος χωρίζει την ψυχή από το σώμα, ενώ ο ομοφυλόφιλος καταστρέφει την ψυχή μαζί με το σώμα. Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό, πιο φοβερό, πιο ανόητο, πιο ατιμητικό πράγμα από την ομοφυλοφιλία.
Τί υπάρχει πιο σιχαμερό και βρωμερότερο, από έναν άνδρα, πάνω στον οποίο έχουν ασελγήσει, σαν να είναι πόρνη γυναίκα;
Από που προέρχεται η δύναμη της ομοφυλοφιλικής επιθυμίας; Από την εγκατάλειψη του Θεού. Και η εγκατάλειψη του Θεού από που προέρχεται; Από την παρανομία αυτών που Τον εγκατέλειψαν...
Όποιο άλλο αμάρτημα και αν αναφέρεις, δεν είναι ισάξιο με την διαστροφή. Αν οι δράστες της αισθάνονται τι παθαίνουν, θα προτιμούσαν χίλιους θανάτους, παρά να πάθουν, ό,τι θα πάθουν... Να όμως, που με λύσσα επιδιώκουν ακόμα βρωμερότερα. Μεταβάλλουν την φύση τους. Γίνονται γυναίκες, ενώ παραμένουν και άνδρες ή μάλλον, ούτε το ένα είναι, ούτε το άλλο... Αν κοροϊδεύεις την φωτιά της κολάσεως, που σου παρουσιάζω, θυμίσου την φωτιά των Σοδόμων. Είδαμε και στην παρούσα ζωή τιμωρίες των διεστραμμένων, κόλαση πριν από την κόλαση...
Οι κάτοικοι των Σοδόμων, διέπραξαν φοβερή αμαρτία και τιμωρήθηκαν με την πιο φοβερή τιμωρία, αφού έπεσε φωτιά από τον ουρανό και τους έκαψε. Από τότε, κανείς δεν τόλμησε να κάνει την παρόμοια αμαρτία; Πολλοί την έκαναν, αλλά δεν έπαθαν την ίδια τιμωρία. Γιατί άραγε; Γιατί φυλάσσονται, για άλλη φοβερότερη τιμωρία...
Οι ομοφυλόφιλοι είναι προδότες και των 2 φύσεων και είναι άξιοι να διασύρονται και να λιθοβολούνται και από άνδρες και από γυναίκες, επειδή αδικήσαν και τα δύο φύλα.
Εσείς οι ομοφυλόφιλοι, είστε πιο ανόητοι από τα άλογα ζώα και πιο πιο αναιδείς και από τα σκυλιά. Γιατί σε καμμιά περίπτωση, δεν συναντάται τέτοια διαστροφική σχέση στα σκυλιά, αλλά η φύση γνωρίζει καλά και σέβεται, τις ιδιότητες κάθε φύλου.
Πριν γεννηθεί ο Χριστός, Άγγελος Κυρίου στάλθηκε, για να θανατώσει όλους τους ομοφυλόφιλους, καθώς είναι Θεομίσητη αμαρτία.
Ο θυμός του Θεού δεν έπεσε μόνο στα Σόδομα, αλλά μπορεί να πέσει και σε Χριστιανικές πόλεις, παρόμοιες με τα Σόδομα.
Το πάθος της ομοφυλοφιλίας, έγινε η αιτία να φέρει 2 φορές ολοσχερή καταστροφή: Μία παγκόσμια, τον κατακλυσμό επί Νώε και μία τοπική στα Σόδομα και στα Γόμορα. Τώρα θα ρωτήσει κάποιος εύλογα, ότι στον κατακλυσμό επί Νώε, υπήρχαν και μικρά παιδιά που πνίγηκαν. Ήταν και αυτά ομοφυλόφιλα; Όχι, αλλά όλοι είχαν την προδιάθεση να ζήσουν έτσι και ο Θεός εξάλειψε εκείνο το σπέρμα, εκείνο το γένος. Ο μόνος νορμάλ ήταν ο Νώε και η οικογένεια του και χάρη αυτού, συνεχίστηκε το ανθρώπινο γένος.
Όταν ένας άνδρας ντύνεται γυναικεία, τότε πώς είναι δυνατόν ποτέ, να αισθανθεί αντρικά; Και όταν μια γυναίκα ντύνεται αντρικά, πώς είναι δυνατόν ποτέ, να αισθανθεί γυναικεία; Αυτό λέγεται ψυχολογικός εκφυλισμός, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται τα φύλα και γι' αυτό να υπάρχει η ομοφυλοφιλία τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες.
Η ομοφυλοφιλία, όπως και η κτηνοβασία, είναι ασέβεια. Η ομοφυλοφιλία θεωρείται βδελυκτή μίξη, παράνομος πράξη, διάλυση κόσμου. Θέλουν να διαλύσουν το σχέδιο του Θεού πάνω στη δημιουργία οι ομοφυλόφιλοι!
Ο φύλακας Άγγελος μας είναι δίπλα μας και βλέπει δυστυχώς όλες τις αμαρτίες μας, εκτός αυτής της αρσενοκοιτίας (ομοφυλοφιλία). Εκεί στρέφει το πρόσωπο του και δεν βλέπει.
Όταν θα πληθυνθεί και αυξηθεί πολύ η ομοφυλοφιλία στους Χριστιανικούς λαούς, τότε πλησιάζει το τέλος της ιστορίας.
Ήδη μὲν οὖν ὅλως ἥττημα ὑμῖν ἐστιν ὅτι κρίματα ἔχετε μεθ᾿ ἑαυτῶν. διατί οὐχὶ μᾶλλον ἀδικεῖσθε; διατί οὐχὶ μᾶλλον ἀποστερεῖσθε; ἀλλὰ ὑμεῖς ἀδικεῖτε καὶ ἀποστερεῖτε, καὶ ταῦτα ἀδελφούς; ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. (Και μόνον το γεγονός ότι έχετε τέτοιες δικαστικές διαφορές μεταξύ σας αποτελεί για σας μεγάλην ήτταν και φθοράν. Διατί δεν προτιμάτε μάλλον να αδικήσθε από τον αδελφόν; Διατί δεν προτιμάτε να στερηθήτε μάλλον από το δίκαιόν σας, από το συμφέρον σας, παρά να καταφύγετε εις δίκας; Αλλά το φοβερόν είναι ότι σεις, καίτοι Χριστιανοί, αδικείτε τους άλλους· τους στερείτε αυτά που τους ανήκουν, δια να τα κρατήσετε εσείς. Και αυτά τα πράττεται εις βάρος αδελφών; Η δεν γνωρίζετε, ότι όσοι διαπράττουν αδικίας, δεν θα κληρονομήσουν την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε θηλυπρεπείς, ούτε αρσενοκοίται, ούτε πλεονέκται, ούτε κλέπται, ούτε μέθυσοι, ούτε ύβρισται, ούτε άρπαγες θα κληρονομήσουν βασιλείαν Θεού. )

Α' Επιστολή Προς Κορινθίους 6,7-10
Καὶ μετά ἄρσενος οὐ κοιμηθήσῃ κοίτην γυναικείαν, βδέλυγμα γάρ ἐστι. (Δεν θα κοιμηθείς με άρρενα, όπως κοιμάσαι με γυναίκα, διότι η πράξις αυτή είναι μυσαρά.)

Λευιτικόν 18,22
Έλεγε ο Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, ότι γνώριζε νέους που είχαν εκ φύσεως την τάση του αντίθετου φύλου. Δηλαδή, ενώ ήταν αγόρια, αισθανόντουσαν περισσότερο σαν κορίτσια και το αντίθετο, αλλά όχι μόνο δεν εκτράπηκαν προς το κακό της αντίθετης φύσεως, αλλά κράτησαν και τη δική τους φύση με σωφροσύνη, και αγιότητα και έζησαν σαν επίγειοι άγγελοι.
Σε σημείωση του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, στα Προλεγόμενα του πεζού Κανόνος της Χριστού Γεννήσεως, από το Εορτοδρόμιο (τόμος Α', σελ. 145), αναφέρονται τρία θαύματα που ακολούθησαν την Γέννηση του Χριστού. Παραθέτουμε εδώ το τρίτο συγκλονιστικό θαύμα: "Τρίτον δε και τελευταίον θαύμα ηκολούθησεν εν τη Χριστού Γεννήσει, λέγει γαρ ένας Διδάσκαλος, ότι την νύχτα εκείνην , κατά την οποία εγεννήθη ο Δεσπότης Χριστός , έστειλε πρώτον ένα Άγγελον και εθανάτωσεν όλους τους αρσενοκοίτας , όπου ήσαν εις τον Κόσμον , και έπειτα εγεννήθη , διά να μη ευρεθή τότε εις την γην μία τοιαύτη Θεομίσητος αμαρτία ( παρά Ιερονύμω )".
Ένας νεαρός αγωνιζόταν ενάντια στην ομοφυλοφιλία, αλλά ένιωθε αδύναμος γι' αυτό τον αγώνα. Ο νέος πήγε στον Άγιο Παϊσιο τον Αγιορείτη και του είπε, ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να ζει ως ομοφυλόφιλος. Και ο Άγιος Παϊσιος, αφού του είπε να εξομολογηθεί , τον ρώτησε:

- Μπορείς να διαβάζεις ένα κεφάλαιο από την Αγία Γραφή;
- Μπορώ.
- Μπορείς να πηγαίνεις κάθε Κυριακή στην Εκκλησία;
- Μπορώ.
- Μπορείς να νηστεύεις Τετάρτη και Παρασκευή;
- Μπορώ.
- Μπορείς ένα μικρό ποσό να το δίνεις ελεημοσύνη;
- Μπορώ.
- Μπορείς...
- Μπορώ... (πολλά ακόμα).

Στο τέλος του λέει ο Άγιος Παϊσιος:
- Βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα και δεν μπορείς ένα. Κάνε εσύ τα χίλια και άφησε στο Θεό το ένα!...
/
1

Βλέπετε όλα τα αποτελέσματα